ARTIKUJT E FUNDIT

Google, disa javë pasi nxori në shitje smartphone-in e tyre të ri Nexus 6P për SHBA-të, tani të njëjtën e ka bërë edhe për Evropë. Më hapësirë dhe ngjyra të ndryshme tani është në çdo treg të Evropës,...

Volkswagen në ngjarjen e madhe të automobilave "Auto Show" që po mbahet në Los Angeles, javën që shkoj ka prezantuar disa vetura të reja. Kompania e VW-së ka prezantuar versione të reja të veturës së vjetër plotë nostalgji, Beetle. Janë...

Google mund të ketë pasur qëllime të mira kur e patë krijuar rrjetin social të tyre Google+, mirëpo krahasuar me dy rrjetet tjera Facebook dhe Twitter, kjo nuk është askund. Megjithatë, një përpjekje tjetër për...

Apple ka shkruar në Beats Music FAQ duke konfirmuar se ky shërbim do të shuhet më 30 Nëntor. Shërbimi për muzikë Beats para se të blihet nga Apple, për herë të parë ishte lansuar në Android, iOS dhe...

Google nga tani u mundëson përdoruesve të iOS-it që të testojnë versionin Beta të Chrome-it, e cila në heshtje ka shtuar përkrahjen për iPhone dhe iPad në listën e platformave për teste. Versioni Beta i shfletuesit të Google-it...

Apple e cila qendrën e saj për Evropë e ka në Irlandë, ka njoftuar se do të shpall edhe 1000 vende të reja pune. Lajmi është dhënë nga vetë krye-shefi i i Apple-it, Tim Cook në...