Pas panaireve te kaluara CES dhe MWC në agjendë tani është IFA, qe do të mbahet në Berlin te Gjermanisë ku fillon me datën 31 gusht dhe zgjatë deri me 5 shatator, Ameble do ta përcjell ngjarjen për se afërmi, dhe do te informoj për me te rejat nga fusha e teknologjisë nga kjo ngjarje.

A do të shohim me shumë 3DTV-ja? A do te jenë tabletat e ri ne qendër te vëmendjes? Çfarë do te ketë te re nga fusha e smartphoneve?
Ne sipas thashethemeve apo lajmeve te konfirmuara gjate ditëve, javëve apo muajt te kaluar kemi rrumbullaksuar disa nga ato se çfarë pritet te prezantohet këto ditë te ardhme ne ketë panair:

 • Tri pajisje Smartphone nga LG, LGL9 (e konfirmuar), LG Optimus G (e konfirmuar), LG Optimus Vu 2 with Qremote (e konfirmuar)
 • Tableti HTC 10inc (thashetheme)
 • Smarthphone HTC Desire X, Proto (thashetheme)
 • Samsung Galaxy Player 5.8 Ipod touch (e konfirmuar)
 • Samsung Galaxy S Camera (thashetheme)
 • Samsung NL22B Ekran transparent (e konfirmuar)
 • Tableti Sony VAIO Duo 11 (thashetheme)
 • Tableti Lenovo ThinkPad 2 me Windows OS 8
 • HP Slate 8 me Windows OS 8
 • Fableti Samsung Galaxy Note 2
 • Smartphone HTC Flyer 2 (thashetheme)
 • Smartphone dhe tabletë nga Lenovo (thashetheme)
 • ASUS TAICHI, Laptop/Tabletë Dual ekran
 • Samsung Galaxy S3 (thashetheme)
 • Smarthphone Sony Xperia T
 • Tableti Sony Xperia (thashetheme)
 • Smarthphone ZTE Blade III nga Verkkokauppa (thashetheme)

Gjithashtu do te paraqiten edhe shumë TV-ja, si Samsung ES9000 75 inc LED TV, LG, Sharp and Toshiba do te dalin me teknologjinë e Tv-ve 4K dhe 8K, si dhe shumë pajisje tjera qe prekun fushën e teknologjisë.

Për te gjitha këto ameble do t’ju informoj vazhdimishtë, gjatë këtyre ditëve. |ameble| [divider top=”0″]