SHPËRNDAJE

Ka filluar një kampanjë e kompanisë IPKO me moto, I kemi rrokë “dy zogj me 1 guri”! Me këtë moto IPKO njofton se janë zbritur çmimet dhe janë rrit pakot e internetit në mobil.

Tani konsumatorët mund të zgjedhin ndonjërën prej super-pakove si më poshtë:

 • PAKO1 – WEB L me 150 MB, për vetëm 0,95 € / muaj
 • PAKO2 – WEB XL me 400 MB, për vetëm 1,95 € / muaj
 • PAKO3 – WEB XXL me 1000 MB, për vetëm 4,95 € / muaj

Si bëhet aktivizimi i pakos? Aktivizimi bëhet thjeshtë, duke dërguar SMS në numrin 123 me fjalën e pakos.

 • Nëse aktivizoni “L 100”, atëherë do t’i fitoni 5 MB falas,
 • Nëse aktivizoni “XL 400”, atëherë do t’i fitoni 30 MB falas,
 • Nëse aktivizoni “XXL 1000”, atëherë do t’i fitoni 100 MB falas.

Për më shumë info kliko këtu.  |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE
 • ekremi

  shumm e mir ipko fol shlir niju mir me ta thy
  ma lir ska veq badihava

 • Labinot

  3G kur, se me ksi na lodhen

 • LuliKs

  Ose direkt ne 4g , se 3G u bo demode!!!!!

 • Visari

  IPKO & VALA – Thanks for nothing