LAJME
Në Kategorinë

Edutek

Windows XP 0

Si të kaloni nga Windows XP në një version më të ri?

A ka qenë Windows Vista një sistem operativ aq i pa-përshtatshëm sa që ju ka frikësuar të përditësoni kompjuterin tuaj në një version më të

Prill 15, 2014 Edutek
Stolencamerafinder 0

Si t’a gjeni një aparat fotografik digjital të humbur apo vjedhur?

Gjithmonë kur humbni ose ju vidhen gjësende është përvojë e tmerrshme, por në ketë rast ekziston një uebfaqe e internetit që kërkon dhe gjen kamera të humbura apo

Januar 30, 2014 Edutek
SIM kartela 0

Pse telefonat celular përdorin SIM kartelë?

Me herët, me siguri se ju ka bezdisur ai momenti kur keni blerë një telefon celular të ri dhe ju është dashur ti ruani kontaktet

Dhjetor 16, 2013 Edutek
GPRS vs EDGE vs 3G 0

GPRS vs EDGE vs 3G

Ndonjëherë mund të jeni konfuz për t’i kuptuar dallimet në mes të opsioneve të ndryshme të lidhjeve apo pakove mobile për smartphone siç janë:  GSM

Nëntor 14, 2013 Edutek
Email 0

Si të përdoret emaili për komunikim profesional?

Sot është e pamundur të mendohet çfarëdo pune apo angazhim profesional pa komunikimin përmes email-it. Nëse punësoheni në ndonjë institucion apo organizatë publike ose private,

Tetor 31, 2013 Edutek, Lajme
Samsung S4 falsë vs S4 original 3

Si të dallojmë një Samsung Galaxy S4 origjinal, nga ai falsë

Disa muaj më parë kemi prezantuar se si të dallojmë një Samsung Galaxy S3 origjinal nga ai falsë, ndërsa tani do të ju njoftojmë se

Tetor 04, 2013 Edutek, Krahasime
Working on PC 1

Si t’i rikthejmë dokumentet e fshira nga kompjuteri?

Me siguri se ka pasur raste kur aksidentalisht ose gabimisht keni fshirë ndonjë dokument ose ndonjë fotografi nga kompjuteri juaj, si dhe në të njëjtën

Shtator 23, 2013 Edutek
SANYO DIGITAL CAMERA 0

Si ta bëni TV-në tuaj Smart?

Sot, gjithçka rreth nesh po bëhet Smart duke përfshirë pajisjet e ndryshme sikurse smartphone, smart-kamera, smart-TV dhe shumë pajisje të tjera. Viteve të fundit tek

Gusht 15, 2013 Edutek
Calculator Google 0

A e dini se: Google Search ofron me shumë se një kërkim?

Google nuk është më një ueb portal vetëm për kërkim. Alternativa të tilla si Bing, Yahoo, Gjirafa (vendore) etj. ofrojnë mjete të ngjashme për të kërkuar

Gusht 09, 2013 Edutek
Android old smartphones 0

Si ta shfrytëzoni një pajisje të vjetër Android?

Që nga lansimi i smartphone-ve Android kanë kaluar disa vite dhe me siguri se keni ndonjë pajisje të vjetër Android qe rrinë kot në dollapin

Gusht 01, 2013 Edutek
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble