LAJME
Në Kategorinë

Internet

heartbleed 0

Këto janë fjalëkalimet që duhet t’i ndryshoni menjëherë!

Tanimë, të gjithë e dimë se sa i dëmshëm është emri Heartbleed. Një e metë masive në protokollin OpenSSL ka ndikuar në 66% të të

Prill 16, 2014 Internet, Lajme
Heartbleed Bug 0

Virusi i ri “Heartbleed” i rrezikshëm

Një e metë për sigurinë e Internetit që mund të shkaktoj dëme të mëdha është zbuluar kohën e fundit dhe po quhet Heartbleed Bug. Një virus (bug)

Prill 10, 2014 Internet, Lajme
Lokacion 0

Lokacion.com, sjell Street View në Kosovë

Google Street View është një teknologji e integruar në Google Maps dhe Google Earth që ju mundëson të eksploroni vende rreth botës në pamje 360-shkallësh,

Prill 04, 2014 Internet, Lajme, Lokale
Twitter në Turki 0

Turqia lejon Twitter-in përsëri

Twitter nuk është më “persona non grata” në Turqi, të paktën për momentin. Një zyrtar nga zyra e Kryeministrit Taip Erdogan ka konfirmuar për Reuters

Prill 03, 2014 Internet, Lajme, Network
Google+ views 0

Google fut numrin e vizitave në profilet individuale të Google+

Google ka njoftuar për një përditësim të vogël në rrjetin e tyre social Google+. Ky përditësim është për profilet individuale ku nga tani e tutje

Prill 01, 2014 Internet, Lajme
Facebook Avionet fluturues 0

Facebook ngjitet në qiell me rrjetin Wi-Fi

Internet.org fisnikërisht po përpiqet për të sjellë qasjen në internet për dy të tretat e planetit që ende nuk kanë qasje. Jo nëpërmes Router-ve apo

Mars 28, 2014 Internet, Lajme, Teknologji
Turkey Youtube 0

Pas Twitter-it, qeveria e Turqisë tani bllokon edhe Youtube-in

Vetëm një javë, pasi qeveria turke bllokoj qasjen për rrjetin social Twitter tani ka bllokuar edhe qasjen në YouTube, që i bie tri ditë para zgjedhjeve

Mars 27, 2014 Internet, Lajme
Gmail sign in 0

Google nga tani do të enkriptoj çdo e-mail që dërgohet përmes Gmail-it

Google ka filluar të bëhet me serioze në lidhje me sigurimin e mesazheve/e-mail-ave në shërbimin e tyre Gmail. Kompania ka njoftuar se është duke punuar

Mars 21, 2014 Internet, Kompani, Lajme
Christopher_Viatafa 0

Christopher Viatafa nëpërmes Google-it gjen veten në listë si i kërkuar për krime

Kur kërkon emrin tuaj në Google, ndodh që me emër të njëjtë si rezultat të shfaqen shumë persona. Njëri aktor, njëri kampion në karate, atlet në

Mars 20, 2014 Internet, Lajme
Google Drive- Ameble 0

Kujdes nga mashtrimet kibernetike “në emër të Google”!

Zakonisht, mund të vërejmë nëse qasja jonë në Google apo ndonjë ueb faqe tjetër është e sigurt apo jo thjesht duke afruar kursorin e miut

Mars 18, 2014 Internet, Lajme
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble