LAJME
Në Kategorinë

Softuer & Aplikacione

Messenger Platform 0

Facebook lanson platformën e re në Facebook Messenger

Siç edhe pritej, Facebook gjatë një konference së saj për zhvillues të mbajtur dje ka njoftuar zyrtarisht për platformën Messenger. Ky tipar i ri e

March 26, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Windows 10- Ameble 0

Windows Hello dhe Windows Passport do të zëvendësojnë fjalëkalimet

Sistemi i ri operativ i Microsoft Windows 10 do të jetë sistemi i parë operativ Windows dhe platforma e parë që do të eliminojë fjalëkalimet.

March 19, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Windows 10 0

Windows 10, merr më pak hapësirë në kompjuter

Nuk është diçka e pazakontë nëse sistemi operativ e merr një hapësirë të madhe të diskut në kompjuter, duke e ditë se sistemi operativ konsiderohet si pjesë

March 17, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Microsoft-Office-2016 0

Microsoft njofton për lansimin e paketës Office 2016 developer preview

Microsoft ka njoftuar për lansimin e paketës Microsoft Office 2016 developer preview (një para-pamje për zhvillues), softuer ky i cili ka qenë në dispozicion që një

March 16, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Cortana Android 0

Cortana në iOS dhe Android

Asistenti digjital nga Microsoft, Cortana, aktualisht është në dispozicion vetëm në platformën Windows Phone dhe si duket Microsoft është duke e përgatitur versionin e saj

March 13, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Apple iOS 8.2 0

Apple lanson përditësimin iOS 8.2 – mund ta shkarkoni!

Pas shumë pritjeve për lansimin e një përditësimi të ri të iOS-it, Apple tani ka nxjerrë për shkarkim version e ri iOS 8.2. Siç është theksuar

March 09, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
IDC Analiza per platforma 0

Apple dhe Google dominojnë në tregun botëror të smartphone-ve

Nëse ndonjëherë keni menduar se pse zhvilluesit e aplikacioneve gjithmonë si tendencë fillimisht kanë zhvillimin e aplikacioneve për iOS ose Android, apo ndoshta të dyja, kjo

February 25, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Office 365 Logo 0

Për studentët abonim falas në Microsoft Office 365

Microsoft ka njoftuar se ka kthyer qasjen apo abonimin falas për studentet e rregullt në shërbimet e tyre Microsoft Office 365. Kompania të njëjtën gjë më parë e kishte

February 25, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
YouTube Kids 0

Google lanson aplikacionin “YouTube for Kids”

Siç edhe kishte premtuar, Google tani zyrtarisht ka lansuar shërbimin YouTube for Kids (Youtube për fëmijë). Është një aplikacion i veçantë që është i ndarë vetëm për

February 24, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Sunrise Microsoft 0

Microsoft blen Sunrise, një nga aplikacionet më të mira për kalendar

Microsoft ka blerë zyrtarisht Sunrise, një aplikacion i lezetshëm kalendarik për platformat iOS dhe Android. Marrëveshja thuhet të jetë në vlerë prej 100 milionë dollarësh, megjithëse

February 12, 2015 Kompani, Lajme, Softuer & Aplikacione
Flipboard edhe në ueb 0

Flipboard vjen edhe në ueb

Që nga lansimi i Flipboard-it gjithmonë ka operuar vetëm në pajisje mobile. Aplikacioni i ka ofruar përdoruesve informata në lëvizje nga burime të ndryshme, të shfaqura me mjeshtëri

February 10, 2015 Internet, Lajme, Softuer & Aplikacione
Gjirafa 0

Gjirafa.com nga sot me aplikacion mobil – Krejt në një vend

10 Shkurt 2015, Prishtinë, Kosovë – Gjirafa, Inc., sot bëri të ditur se makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, Gjirafa.com

February 10, 2015 Kompani, Lajme, Softuer & Aplikacione
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble