LAJME
Në Kategorinë

Video Praktike

Maxell 2800mAh ballina 0

Video Praktike: Maxell 2800mAh Rechargeable Power Bank

Maxell si kompani gjithmonë ka qenë e para në pajisje të vogla Gadgets që janë të nevojshme, për të cilat shumë nga ne posedojmë diçka

March 17, 2014 Lajme, Video Praktike
FlappyBird main 1

Loja Flappy Bird hiqet nga Google Play dhe iOS App Store

Dje kanë filluar të qarkullojnë lajme se zhvilluesi i aplikacionit Flappy Bird ka vendosur që të tërheq këtë lojë nga dyqanet virtuale më të popullarizuara

February 10, 2014 Lajme, Video Praktike
Minecraft game 0

Video Praktike: Minecraft shet 14 milionë kopje për PC

Minecraft po fiton dhe po bëhet shumë e popullarizuar. Janë bërë gati pesë vjet që kur zhvilluesit kishin lansuar ketë lojë në publikë dhe që

February 04, 2014 Video Praktike
PS 4 Foto 1

Video praktike: Sony PlayStation 4

Javë më parë, vetëm në SHBA dhe Kanada Sony kishte lansuar gjeneratën e re të konsoles për lojëra PlayStation 4, e cila nga data e lansmit brenda

November 25, 2013 Video Praktike
Amazon Kindle Fire HD 0

Video praktike: Amazon Kindle Fire HD

Teknologjia HD është futur edhe tek pajisjet Kindle Fire nga Amazon. Tableti i parë HD nga Amazon është emëruar me po të njëjtin emër HD,

October 31, 2013 Lajme, Video Praktike
Sony Xperia Z ballina 0

Video praktike: Sony Xperia Z

Ishte ngjarja CES 2013 kur kompania Sony kishte prezantuar modelin e ri të serisë së tyre Xperia Z. Smartphone-i Sony Xperia Z me specifika harduerike

October 12, 2013 Video Praktike
iOS 7 hands on 0

Video Praktike: Apple iOS 7

Sistemi i ri operativ për iPhone është përditësimi iOS 7 që duket të jetë më stabil që nga historia e softuerit iOS. Apple përveç që

September 23, 2013 Lajme, Video Praktike
HTC One main 0

Video Praktike: HTC One

HTC One që është prezantuar në muajin Shkurt të këtij viti, është një smartphone me platformën Android që synon të ndryshoj dinamikën e kompanisë tajvaneze HTC me pretendimin

September 16, 2013 Lajme, Video Praktike
Microsoft Surface tablet (2) 0

Video Praktike: Microsoft Surface

Tableti Microsoft Surface ka bërë debutimin i tij në Tetor të vitit 2012. Video dhe fotot që kemi paraqitur më poshtë janë pikërishtë për ketë

July 17, 2013 Video Praktike
S4 Video Praktike 0

Video Praktike: Samsung Galaxy S4

Javën e kaluar kemi bërë shpaketimin e pajisjes Samsung Galaxy S4 dhe kemi treguar se çfarë vjen në paketimin e tij. Ndërsa sot, në videon e

July 02, 2013 Video Praktike
Acer W700 ballina 0

Video Praktike: Acer Iconia W700

Javën që shkoj kemi paraqitur vlerësimin e plotë të tabletit-PC Acer Iconia W700, kurse tani ju paraqesim ketë pajisje në praktikë, se si funksionon si

May 30, 2013 Video Praktike
Maxell AIR Voltage Wireless QI 0

Video Praktike: Maxell AIR Voltage Wireless QI

Video Shpaketim: Maxell AIR Voltage Wireless QI Më siguri se keni dëgjuar për teknologjinë e mbushjes se smartphone-it pa tela, ndoshta edhe ju posedoni një smartphone

Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble