LAJME
Në Kategorinë

Video Prezantim

Child Locator Phone (5) 2

Merlin Child Locator Phone – vëzhgon fëmijën tuaj

Child Locator Phone është një pajisje e cila ju mundëson të komunikoni si dhe vëzhgoni vend-ndodhjen e fëmijës tuaj. Me vetëm 5 butona në dispozicion,

April 18, 2014 Lajme, Video Prezantim
Maxell Maxtab C8 3

Video Prezantim: Maxell Maxtab C8

Me 180 orë stand by bateri, 12 orë muzikë dhe 5 orë në video (videoplay), Maxtab C8 me çmim shumë të volitshëm është një tablet

September 10, 2013 Lajme, Video Prezantim
Prestigio MulitPad 9.7 Pro - Neptun 0

Video Prezantim: Tableti Prestigio Multi Pad 9.7 Pro

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është tableti Prestigio MultiPad 9.7 Pro. Dizajni  Pesha e lehtë, korniza e hollë dhe e

April 30, 2013 Video Prezantim
SAMSUNG SMART TV 40ES8000 1

Video Prezantim: Samsung Smart TV (40ES8000)

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është modeli i Televizorit Smart 40ES8000 nga prodhuesi Samsung. Dizajni  Me një dizajn të sofistikuar

April 22, 2013 Video Prezantim
Lavatriçja EcoBubble nga Samsung 2

Video Prezantim: Lavatriçja EcoBubble nga Samsung (WF80F5E0W2W)

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, në vijim kemi bërë prezantimin e Lavatriçes EcoBubble, Modeli: WF80F5E0W2W nga prodhuesi Samsung. Çka është EcoBubble dhe si funksionon?  Teknologjia EcoBubble e merr

April 15, 2013 Lajme, Video Prezantim
Frigoriferi Samsung Side By Side RSA1ZTSL1 2

Video Prezantim: Frigoriferi Samsung Side By Side (RSA1ZTSL1)

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, sot do të prezantojmë Frigoriferin Side by Side Modeli: RSA1ZTSL1 nga prodhuesi Samsung. Kapaciteti dhe Dimensionet Frigoriferi Side by Side ka kapacitet neto

April 09, 2013 Lajme, Video Prezantim
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble