LAJME
Në Kategorinë

Video Shpaketim

VIVAX Smart Point X45 Pro Unboxing 0

Video Shpaketim: VIVAX SMART Point X45 Pro

Vivax Smart Point X45 Pro është një Android pajisje e cila mund të konsiderohet si një pajisje e rangut të mesëm dhe për çmimin që

April 21, 2015 Video Shpaketim
Nokia X2 Dual SIM (2) 0

Video Praktike dhe Shpaketim: Nokia X2 Dual SIM

Microsoft smartphone-in Nokia X2 Dual SIM e kishte lansuar vitin e kaluar, në kohën kur ende ishte bashkë me kompaninë Nokia. Arsyeja pse kemi zgjedhur ta

February 17, 2015 Lajme, Video Shpaketim
LG G Watch R (2) 0

Video shpaketim: LG G Watch R

Orët e mençura (Smartwatches) sot thjesht po bëhen pajisje që medoemos na duhet t’i kemi në jetën tonë të përditshme, dhe LG është njëra prej

November 18, 2014 Video Shpaketim
LG G3 shpaketimi 0

Video shpaketim: LG G3

Nëse jeni kureshtar të dini se çfarë gjendet brenda kutisë së një prej top 5 smartphone-ave të këtij viti, pra LG G3, lexoni dhe shikoni videon e

October 04, 2014 Video Shpaketim
Buffalo LinkStation Duo NAS 0

Video shpaketim: Buffalo Link station Duo NAS (4TB)

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të ruajtur dhe shpërndarë të dhënat tuaja, Buffalo LinkStation Duo (LS-WXL) është ideal

July 03, 2014 Lajme, Video Shpaketim
Nokia Lumia 925 feature image 0

Video shpaketim: Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 është një smartphone i zhvilluar dhe dizajnuar nga kompania gjigante Nokia. Kjo kompani ketë model të Lumia 925 e kishte prezantuar më 14

June 16, 2014 Video Shpaketim
iPhone S5  (32) ballina 0

Video shpaketim: Apple iPhone 5S

Ngjashëm siç ishte dallimi në mes të iPhone 4 me modelin 4S, edhe iPhone 5S duket dhe ndjehet gati identik me iPhone 5. Me skaje të prera, i hollë,

May 02, 2014 Video Shpaketim
Canon EOS 600D 0

Video shpaketim: Canon EOS 600D

Pajisja Canon EOS 600D është një kamerë digjitale me 18 megapikselë dhe single-lens reflex, e prezantuar nga Canon më 7 shkurt 2011. Ky model është

February 24, 2014 Video Shpaketim
LG G2 video shpaketimi 0

Video shpaketim: LG G2

Nëse ju kujtohet LG G2 është prezantuar vitin e kaluar në muajin Gusht. Është një model i smartphone-it nga LG që vjen me platformën Android

February 17, 2014 Lajme, Video Shpaketim
Wacom Intuos Ballina 0

Video Shpaketim: Tableti Wacom Intuos Small Creative Pen & Touch

E dizajnuar për kreativitet, tableti Intuos Small Creative Pen & Touch mund të përdoret si një tablet me prekje për PC-në tuaj ngjashëm si një tablet i

November 12, 2013 Lajme, Video Shpaketim
iPhone 5C shpaketimi 0

Video Shpaketim: Apple iPhone 5C

Siç kemi njoftuar disa ditë më parë, Apple ka filluar me shitjen e dy modeleve të reja, iPhone 5S dhe iPhone 5C dhe duke iu

September 23, 2013 Lajme, Video Shpaketim
Acer Aspire S7 3

Video Shpaketim: Acer Aspire S7

Nëse jeni duke hulumtuar për të blerë një laptop Ultrabook me Windows 8 dhe nëse çmimi për ju nuk ka shumë rendësi, atëherë iu rekomandojmë Acer

September 06, 2013 Lajme, Video Shpaketim
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble