LAJME
Në Kategorinë

Vlerësime

LG G3 Set 4 Vlerësim: LG G3 Overall Score

Vlerësim: LG G3

Përparësitë: Mangësitë: Dizajn të shkëlqyeshëm, ekran të mprehtë, kamerë shumë të mirë dhe përformancë të shkëlqyer. A duhet ta konsideroni LG G3 si telefonin tuaj

March 04, 2015 Smartphone, Vlerësime
LG G2 fotot (14) 0 Vlerësim: LG G2 Overall Score

Vlerësim: LG G2

Ka qenë një kohë e gjatë që kur kemi parë një telefon të mençur (smartphone) të kualitetit të lartë të prodhuar nga LG. Kjo kompani

April 30, 2014 Smartphone, Vlerësime
Motorola Moto G Front 2 Vlerësim: Motorola Moto G Overall Score

Vlerësim: Motorola Moto G

Është e vërtet që Moto G është një telefon i prodhuar ekskluzivisht nga Motorola, por është e qartë që kompania e cila e zotëronte këtë

February 28, 2014 Smartphone, Vlerësime
Sony Xperia Z ballina 1 Vlerësim: Sony Xperia Z Overall Score

Vlerësim: Sony Xperia Z

Që kur është folur së pari për Xperia Z dhe për ekranin e vetë 5 inç, shumë njerëz kanë shprehur brengat e tyre se do

February 19, 2014 Smartphone, Vlerësime
HTC One main 0 Vlerësim: HTC One Overall Score

Vlerësim: HTC One

HTC këtyre dy viteve të fundit ka pasur pak ngecje në tregun e pajisjeve mobile. Vendimet e çuditshme dhe zhgënjyese të serive të smartphone-ve nga kompania

December 04, 2013 Smartphone, Vlerësime
Samsung Galaxy S4 Active 0 Vlerësim: Samsung Galaxy S4 Active Overall Score

Vlerësim: Samsung Galaxy S4 Active

Prodhimi i një produkti siç është S4 Active nga ana e Samsung-ut nënkupton që kjo kompani është në gjendje të plotësoj edhe dëshirat edhe nevojat

August 31, 2013 Smartphone, Vlerësime
Samsung Galaxy Win Dizajni -ameble 0 Vlerësim: Samsung Galaxy Win Overall Score

Vlerësim: Samsung Galaxy Win

Deri më tani kemi arritur të bëjmë vlerësimin e disa smartphone-ve TOP nga gjiganti Samsung duke përfshirë Galaxy SII, Galaxy S3, Galaxy S4 dhe Galaxy S4

August 14, 2013 Smartphone, Vlerësime
HTC Butterfly Front-ameble 0 Vlerësim: HTC Butterfly i lezetshëm Overall Score

Vlerësim: HTC Butterfly i lezetshëm

HTC Butterfly është një Android smartphone i dizajnuar dhe projektuar nga kompania prestigjioze HTC i cili është lansuar në Japoni me 17 Tetor 2012. Nëse

July 30, 2013 Smartphone, Vlerësime
Samsung Galaxy S4 Mini Duos e para 1 Vlerësim: Samsung Galaxy S4 Mini DUOS Overall Score

Vlerësim: Samsung Galaxy S4 Mini DUOS

Pak ditë më parë kemi publikuar artikullin me vlerësimin për smartphone-in Samsung Galaxy S4 ndërsa sot vazhdojmë me pasardhësin e tij Samsung Galaxy S4 Mini

July 26, 2013 Smartphone, Vlerësime
Samsung Galaxy S4 Ballina 0 Vlerësim: Samsung Galaxy S4 Overall Score

Vlerësim: Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 është një smartphone tjetër më platformën Android i projektuar dhe zhvilluar nga Samsung Electronics dhe njëkohësisht është pasardhësi i Samsung Galaxy S3, ku me

July 08, 2013 Smartphone, Vlerësime
Laptop HP 630 (5) 0 Vlerësim: Laptopi HP 630 Overall Score

Vlerësim: Laptopi HP 630

HP 630 është një laptop i dedikuar për persona që kanë një buxhet të mesëm dhe në pamje të parë duket së është i orientuar

feautured 0 Vlerësim: Acer Iconia W700 Overall Score

Vlerësim: Acer Iconia W700

Acer Iconia W700 është një tablet-PC 11.6 inç me sistem operativ Windows 8 , ndryshe nga disa tablet-PC të tjerë W700 vjen me versionin e

May 22, 2013 Tablet, Vlerësime
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble