LAJME
Në Kategorinë

Kompjuter & Laptop

Laptop HP 630 (5) 0 Vlerësim: Laptopi HP 630 Overall Score

Vlerësim: Laptopi HP 630

HP 630 është një laptop i dedikuar për persona që kanë një buxhet të mesëm dhe në pamje të parë duket së është i orientuar

Lenovo G570 (8) 1 Vlerësim: Lenovo G570 Overall Score

Vlerësim: Lenovo G570

Lenovo Essential G570 me ekran 15.6 inç është një Laptop i rangut të mesëm, por ofron performancë të mjaftueshme. Arsyeja pse e zgjodhem ketë model

December 12, 2012 Kompjuter & Laptop, Vlerësime
Web 0 Vlerësim: “Dell Inspiron 17R” Special Edition Overall Score

Vlerësim: “Dell Inspiron 17R” Special Edition

Tiparet kyçe Kornizë alumini me ndërtim plastike të zezë, Ekrani: 17inch 1920×1080 mat TN, Grafika Nvidia GeForce GT 650M, DVD/Blu-ray drive, të jashtëm. Vlerësim: “Dell

Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble