LAJME
Në Kategorinë

TV & Multimedia

WD_WE2_feature 0 Vlerësim: WD World Edition II (NAS) Overall Score

Vlerësim: WD World Edition II (NAS)

WD My Book World Edition II (2TB) është njëri prej NAS-ve (Network Attached Storage) për shtëpinë tuaj të cilin do ta prezantojmë e vlerësojmë. Përparësitë:

March 27, 2013 TV & Multimedia, Vlerësime
WD-TV_Live_1 0 Vlerësim: WD TV Live (Media Player) Overall Score

Vlerësim: WD TV Live (Media Player)

I lirë e i mirë, i vogël dhe i shpejtë. Kështu vlerësohej nga konsumatorët që për multimedia zgjidhnin WD TV Live. Përparësitë: Mangësitë:   Historiku

August 30, 2012 TV & Multimedia, Vlerësime
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble