Category Archives

2 Articles
Aplikacioni SHPIF, vetëm për agjent

Aplikacioni SHPIF, vetëm për agjent

Ditë e fundit dyqani online për Android, PlayStore, është pasuruar edhe me një aplikacion të ri, i cili është zhvilluar nga PF (Partia e Fortë). Aplikacioni ka si qëllim që të gjithë agjentët e tyre (PF) të bëhen pjesë e operacioneve të fshehta.

SHPIF

Aplikacion SHPIF që tanimë është në dispozicion për shkarkim mund të shkarkohet vetëm nga ata të cilët e ndijën vetën agjent. PF nëpërmes Twitter-it, në një cicërim të tyre kanë shkruar se “Nëse nuk je agjent, mos e downloado në asnjë mënyrë!” 

 

Mirëpo nëse e ndien veten agjent dhe e instalon aplikacionin, ju menjëherë e pranoni shifrën tuaj si agjent dhe e fitoni të drejtën tuaj për të rekrutuar tre agjentë tjerë. Për të gjitha informatat tjera brenda aplikacionit, Partia e Fortë rekomandon që “përgjegjësia juaj është të jeni sa më besnik ndaj partisë dhe urdhrat e dhënë të zbatohen sipas kërkesave”.

Një lajm tjetër i mirë është se Partisë së Fortë shumë shpejt do t’i bashkohen edhe shumë agjentë tjerë, mirëpo pas lansimit të aplikacionit iOS, kjo gjë është mesë e sigurt sepse çdo i dyti person tek ne posedon Apple smartphone. Sidoqoftë, matuni mirë para së ta instaloni! /ameble

Telefoni me ekran të thyer, i nënshkruar nga Rihanna shitet në eBay për 66.500 $

Telefoni me ekran të thyer, i nënshkruar nga Rihanna shitet në eBay për 66.500 $

Shumë keq që të gjithë telefonat e thyer apo prishur nuk shiten për këtë shumë parash. Ylli i pop muzikës, Rihanna, javën e kaluar në Los Angelos ka marrë pjesë në një nga lojërat NBA Playoff në mes të ekipeve Clippers dhe Thunder, ku një person ulur afër saj ka tentuar nëse do mund të bënte një selfie me të. Rihanna në ketë rast e ka hedhur telefonin e tij me forcë ku i është thyer ekrani.

Telefoni Rihanna i thyer 1

Personi i ulur pranë Rihanna-s, telefoni i të cilit ishte thyer ishte Shefi i Komisariatit të Policisë në Los Angelos, Steve Soboroff. Ky zyrtar ka zgjedhur të bëj më të mirën nga ajo situatë duke e lutur Rihanna-n të nënshkruaj në kapakun e pasmë të smartphone-it që mos të kaloj në procedurat ligjore. Dhe siç rezultoi, Rihanna ishte shumë e zgjuar në ketë rast dhe e nënshkroi. Soboroff pastaj bëri atë që dikush nuk do ta kishte bërë. Ai e nxori smartphone-in në ankand për shitje në eBay.

Telefoni punon, por e ka ekranin e thyer. Ai tani ka arritur çmimin 66.500 $. Soboroff nuk do të mbajë këtë shumë të parave për vete. Ai do t’i dhuroi të gjithë shumën për programin e kadetëve në LAPD, madje këtu edhe Rihanna i ka shtuar edhe një shumë shtesë prej 25.000 $ nga paratë e saj. Pra, në thelb ky rast ishte një gjest i mirë nga të dy palët. /ameble