LAJME
Permbledhja Javore front 0

Përmbledhja Javore: 16 Mars – 21 Mars

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë kësaj jave që lamë pas, kemi bërë përmbledhjen javore

22 March, 2015 Lajme, Përmbledhja Javore
LG Nexus 7 0

Google Nexus 7 do të prodhohet nga LG

Modeli i fundit i serisë tani më të njohur globalisht Nexus, Google Nexus 6 është prodhuar nga Motorola, ndërsa versionet e mëparshme janë bërë nga

19 March, 2015 Lajme, Thashetheme
Windows 10- Ameble 0

Windows Hello dhe Windows Passport do të zëvendësojnë fjalëkalimet

Sistemi i ri operativ i Microsoft Windows 10 do të jetë sistemi i parë operativ Windows dhe platforma e parë që do të eliminojë fjalëkalimet.

19 March, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Windows 10 Phone 0

Lenovo dhe Xiaomi në procesë smartphone-t me Windows Phone

Microsoft ka njoftuar për dy partnerë të ri të Windows Phone-it, Lenovo dhe Xiaomi janë dy kompanitë që gjatë këtij viti pritet të lansojnë smartphone

18 March, 2015 Lajme, Telefon
Internet Explorer 0

Microsoft pritet të pensionojë brendin e moçëm Internet Explorer

Emri Internet Explorer është sinonim i shfletuesit ueb që është ofruar për përdoruesit e sistemin operativ të Microsoft-it, në Windows. Si shfletues i këtij sistemi

17 March, 2015 Internet, Lajme
Nintendo logo 0

Emri i konsoles së re është Nintendo NX

Nintendo më herët ka njoftuar se do të zhvilloj lojëra për smartphone, kurse tani në një konferencë të mbajtur nga kjo kompani janë zbuluar disa detaje në lidhje me

17 March, 2015 Lajme, Lojëra
evolution of annotations 0

YouTube lanson kartat interaktive

YouTube ka njoftuar për lansimin e një tipari të ri të quajtur kartat interaktive (Interactive Cards), ku kompania thotë se është evoluimi i shënimeve (Evolution of

17 March, 2015 Internet, Lajme
Windows 10 0

Windows 10, merr më pak hapësirë në kompjuter

Nuk është diçka e pazakontë nëse sistemi operativ e merr një hapësirë të madhe të diskut në kompjuter, duke e ditë se sistemi operativ konsiderohet si pjesë

17 March, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
Microsoft-Office-2016 0

Microsoft njofton për lansimin e paketës Office 2016 developer preview

Microsoft ka njoftuar për lansimin e paketës Microsoft Office 2016 developer preview (një para-pamje për zhvillues), softuer ky i cili ka qenë në dispozicion që një

16 March, 2015 Lajme, Softuer & Aplikacione
0

Jay Z futet në biznesin e muzikës Streaming më blerjen e kompanisë Aspiro

Në ditët e sotshme kemi filluar të shohim muzikantë të shumtë që po hynë në biznesin e muzikës jo si artistë, por si njerëz të biznesit.

16 March, 2015 Kompani
0

BlackBerry dhe Samsung bashkohen për zhvillimin e një tableti

BlackBerry nuk ka pasur shumë fat në tregun e tabletve. Ajo deri më tani ka lansuar vetëm një tablet të quajtur PlayBook, ku lirishtë mund të

16 March, 2015 Kompani, Lajme, Tablet
Permbledhja Javore front 0

Përmbledhja Javore: 9 Mars – 14 Mars

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë kësaj jave që lamë pas, kemi bërë përmbledhjen javore

15 March, 2015 Lajme, Përmbledhja Javore
Lart Copyright © 2012-2013 - ameble.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Krijuar nga ameble