Google ka njoftuar se më shumë se 19.000 organizata tani janë duke testuar, zhvilluar ose edhe duke përdorur platformën Android të tyre për shërbimet e punës, Android for Work. Android për punë (ang. android for work) e...

Interesi i Facebook-ut në realitetin virtual (Virtual Reality-VR) nuk është më një sekret, sidomos nga viti i kaluar kur kompania kishte njoftuar zyrtarisht se ka blerë Oculus VR. Tani si duket kompania ka filluar...
video

Kur është fjala për pajisje që ndihmojnë femrat në shmangien e sulmeve apo ngacmimeve seksuale, ekzistojnë aksesorë si sprej e gjë sende tjera. Gjithashtu sulmet mund të parandalohen edhe më bilbila apo alarme që kanë për qëllim të tërheqin vëmendjen...

BBC ka lansuar shërbimin online të tyre BBC Store, ku mund të blihen dhe shkarkohen shfaqjet televizive. Ky shërbim posedon shumë shfaqje televizive klasike dhe gjithashtu disa nga më të fundit, duke përfshirë edhe Doctor Who,...
video

A thyhet lehtë smartphone-i Nexus 6P? Dy videot e më hershme nëse nuk i keni parë kanë pasur rezultate krejtësisht të ndryshme, por një video e tretë që është publikuar tani tregon të vërtetën. Janë...

Samsung është një kompani që prodhon të gjitha llojet e pajisje elektronike. Nga teknika e bardhë si lavatriçe apo frigoriferë, në smartphone dhe tablet, kurse në vitet e fundit kompania ka kërcyer edhe në tregun e...