Sipas agjencisë  FCC  është thëne që PC Vizio do të dalë së shpejti. Edhe pse kemi shpresuar qe deklarata zyrtare do jetë në shumë detaje mirëpo ajo qe shumë e shkurt. Nga Vizio është premtuar...

Microsoft ka filluar te publikoj pamjen e sistemit të ardhshëm operativ Windows 8, Kompania ka thënë se dhjetëra mijëra përmirësime janë bërë. Konsumatorët tani mund të shkarkojnë nga uebfaqja e  Windows 8, është një sistem...

Flitet qe Microsoft do të sjellë një version të Office suite për IOS në treg, dhe pritet qe të mbërrij në nëntor. Sipas BGR news, Microsoft është duke punuar në një iPad për një version...

Google kishte befasuar shumë njerëz vitin e kaluar kishte blerë prodhuesin e famshëm amerikan, Motorola Mobility, ndërsa më pas të njëjtën marrëveshje e kishte miratuar edhe shteti kinez.Sot, Google ka bërë të ditur se...
video

NaVorro Bowman made his first appearance in practice at OTAs this week and he said it feels good to be able to back with the team. From then on, people remember the man,...