video

Me siguri se u ka ndodhur të keni probleme teknike me internet apo TV rrjetin kabllor si dhe keni kërkuar ndihmë nëpërmes telefonit nga qendra e përkrahjes teknike të operatoreve përkatës që keni lidhur kontratë. Shpesh...
video

Sot ekzistojnë kamera të shumta që kanë mundësinë e fotografimit dhe incizimit të videove në lëvizje, por nëse kërkoni një të vogël e cila përshtatet për xhep, me siguri se mund t'ju interesoj Theta M15 e cila...

Microsoft këtë mëngjes ka larguar nga puna edhe 3.000 punëtor të tyre në botë, duke thënë se tashmë ka përfunduar numrin e caktuar të largimeve nga puna qe ishte 18.000. Rreth 638 punëtor që janë...

Një muaj më parë Lenovo kishte njoftuar për pesë tablet të ri nga seria Yoga, kurse tani po e njëjta ka shtuar edhe një model të ri të tabletit me sistem operativ Windows 8.1 i...

Motorola Mobility tashmë zyrtarisht është pjesë e familjes Lenovo, pas blerjes 2.91 miliardë $ e cila ishte publikuar në muajin Shkurt, e që tani është finalizuar. Brendi Motorola nuk do të shuhet apo ndryshoj. Lenovo deshiron të mbajë Motorola-n...

Sipas një raporti të ri nga Strategy Analytics, Xiaomi tani është prodhuesi i tretë më i madh në botë i smartphone-ve pas Samsung-ut dhe Apple-it.Samsung ka shitur një total prej 79.2 milionë smartphone në tremujorin e tretë...