SHPËRNDAJE

Google Play Store Amebl1Njoftohen të gjithë përdoruesit të cilët shfrytëzojnë sistemin operativ Android përmes pajisjeve elektronike: telefon i mençur (smartphone), tabletë apo laptop se që nga orët e hershme të mëngjesit të sotëm dyqani virtual i Google “Play Store” nuk është duke funksionuar me asnjërin nga operatorët e telefonisë mobile në Kosovë.

Arsyet për këto problem akoma nuk dihen, por problemet rreth dyqanit Google “Play Store” janë raportuar nga shumë përsona në Kosovë përgjatë gjithë ditës sot.

Përmes këtij lajmi duam që gjithashtu të shfrytëzojmë rastin të ju informojë se nëse keni këtë problem, nuk donë të thotë që pajisja juaj ka ndonjë defekt.

Ne do të përpiqemi që të mbledhim më shumë informacione rreth këtij problemi dhe sapo të kemi diçka të re do ta publikojmë. |ameble|

 • galaxy note

  as mu nuk po mpunon

 • s.

  Ky problen nuk eshte paraqitur vetem sot, por ka kohe qe mu nuk me funksionon dhe nuk kom mujt me nxjerr kurgjo nga play store.

 • Alberti

  Kete problem e kam pas me Vala, ama tasht spom bon as me Ipko as me Zmobile.

 • Bekimi

  The Application Google Play has stopped unexpectedly, keshtu po ma qet mu qe 3 dit.

 • Haziri

  Njejt edhe mu, por e rregullova me nifar trike

  • besnik

   aaaa i qart koke mke shti me kesh valla hahahahahahah…kallxoma qat trik po ta blej hauhauhauhau