SHPËRNDAJE

Një gjëje të mirë po i ndodhë diçka shumë e keqe. Një numër i madh i smartphone-ve Samsung Galaxy S3 tani më janë fikur për të mos u ndezur më. Një gjë tepër e keqe është duke ndodhur ngase ky smartphone kaq i kërkuar dhe i kushtueshëm ka filluar të konsiderohet si investim i rrezikshëm, ngase 150-200 ditë pas aktivizimit të tij po raportohet se ky i fundit po pushon së funksionuari.

Deri më tani faqja zyrtare e “XDA  Developers” është mbushur me jo më pak se 56 faqe me postime për raportimet e djegieve qe njerëzit kane hasur ne S3. Ajo çfarë po digjet në Samsung Galaxy S3 është pikërisht pllaka amë e tij. Kompania koreane Samsung tani më është e njoftuar me problemet dhe ka pranuar që ky është një defekt fizik nga ana e Samsung-ut. Kush do që ka problem me S3, mund ta ndërrojë smartphone-in e djegur me një tjetër të ri edhe nëse ky i fundit është i bërë ‘Root’,  mjafton që klienti te këtë kontratën e shitblerjes dhe durim 30 ditë.

Ky lajm mund të jetë mjaft i hidhur për ata persona që këtë smartphone nuk e kanë blerë me kontratë në ndonjë dyqan zyrtar ku është shitur S3.

[highlight color=”black”]Atëherë për ju që posedoni një smartphone të tillë dhe keni hasur apo keni dëgjuar për të njëjtat probleme, ju lutem na lajmëroni nëpërmes kontakt forms. [/highlight] |ameble|

 [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE
 • ld107

  me HTC nuk ka

 • Demokrati

  ueeee, paramenoje prap Iphone5 po del ma i mire.

 • kremtremist

  Une, si perdorues i S3, hina dhe per disa ore te tera i lexova komentet. Ajo qe une nxjerra nga ato 98 faqe qe jane bere deri tash gjeta se perafersisht 200 persona e kane kete problem dhe shumica dermuese (mbi 90) me problem jane ata qe e kane blere para korrikut S3-shin.
  Sa i perket numrit te ankesave, edhe pse eshte bere e madhe shume, une ne kete forumin XDA e pash se njeri prej tyre mundohej ti bente 100 persona me kete ankes qe ta paraqes para mediave te shkruara dhe televizive, menxi e menxi i beri 100 me kete problem.
  Une per shkak te brenges qe e pata hyra dhe bera nje studiim modest, andaj, nuk mendoj qe ka nevoj per brengosje te madhe.