Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "1st Compact Disk"

Etiketa: 1st Compact Disk

Ngjarjet e mëdha historike gjatë zhvillimit të njerëzimit shënohen me data dhe kryesisht rikujtohen në përvjetorin e asaj datë. Po ashtu edhe historia e...