Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "3D"

Etiketa: 3D

Është lansuar ketë javë një Printer i ri 3D i emëruar si KTech Genesis ku ofron një vëllim të shtypit 200mm gjatësi dhe 194mm lartësi....