Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "3G në Kosovë"

Etiketa: 3G në Kosovë

Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK) ka shpallur fituesin për avancimin e platformës së saj të operatorit mobil “Vala” në gjeneratën e tretë 3G...