Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "4G"

Etiketa: 4G

Vala ka zyrtarizuar projektin 3G dhe 4G, duke mbuluar gjithë Kosovën me internet të shpejtë. Projekti ka kushtuar gati 35 milionë euro. Gjithashtu, sot...