Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "A8"

Etiketa: A8

Ka kaluar një muaj që kur Apple ka lansuar iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, kurse tani ka bërë një marrëveshje me Samsung-un për...