Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "A9"

Etiketa: A9

Kompania Sony serish planifikon që të fillojë ofensivën në tregun e fotoaparateve, kësaj radhe me modelin Alpha A9, i cili paraqet njërin nga fotoaparatet...

Ka kaluar një muaj që kur Apple ka lansuar iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, kurse tani ka bërë një marrëveshje me Samsung-un për...