Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Acer Chromebook"

Etiketa: Acer Chromebook

Dy ditë më parë, Acer prezantoi dy laptopë Chromebook të krijuar veçanërisht për studentët. Dy versionet e prezantuara janë C910 dhe C740 dhe të...