Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Acer Iconia W700"

Etiketa: Acer Iconia W700

Acer Iconia W700 është një tablet-PC 11.6 inç me sistem operativ Windows 8 , ndryshe nga disa tablet-PC të tjerë W700 vjen me versionin...

Nëse keni vendosur për blerjen e një tableti-PC si Iconia W700 nga Acer, dhe nëse jeni kureshtar të dini se çfarë ka brenda paketës së...