Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Acompli"

Etiketa: Acompli

Microsoft ka konfirmuar se ka blerë Acompli, një aplikacion tanimë i njohur i cili është dizajnuar për të mbështetur email-at e Outlook-ut si dhe shërbime tjera...