Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Aiptek"

Etiketa: Aiptek

Aiptek ka nisur një seri projektorësh Pico intrigues qe kyçen në smartphone dhe tableta. Në madhësi te mesme sa një pako cigaresh vijnë në...