Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Air Button"

Etiketa: Air Button

Butona fizikë nëpër smartphone zakonisht janë butonat për zë, për ndezje si dhe butonin për të kaluar në faqen kryesore (home).Megjithatë në qoftë se dëshironi të keni...