Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Alan Mullaly"

Etiketa: Alan Mullaly

Udhëheqësit të tanishëm të Microsoft-it, Steve Ballmer, i kanë mbetur edhe nëntë muaj si udhëheqës i kësaj kompanie dhe sa i përket kësaj plotë...