Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Albanian ICT"

Etiketa: Albanian ICT

Ende vazhdon konkursi i parë mbarëkombëtar për risitë dhe arritjet individuale në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit. Profesionistët e këtij sektori, të...