Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Albanian Tourism Map"

Etiketa: Albanian Tourism Map

"Albanian Tourism MAP (ATM)" është një aplikacion i ri i teknologjisë multimediale i projektuar dhe dizajnuar nga Applying Virtual Reality (AVR), ai është i programuar dhe përshtatur për të qenë i...