Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Alfabeti Shqip"

Etiketa: Alfabeti Shqip

Pas debutimit të suksesshëm të Alfabetit Shqip për iOS dhe kërkesave të vazhdueshme prej përdoruesëve për ta pasur në dispozicion aplikacionin edukativ edhe në...

Mësimi i alfabetit të gjuhës amë shqipe nuk duhet të jetë i vështirë dhe monoton, mbi të gjitha duke pasur parasysh praninë e teknologjisë...