Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Alfabeti"

Etiketa: Alfabeti

Mësimi i alfabetit të gjuhës amë shqipe nuk duhet të jetë i vështirë dhe monoton, mbi të gjitha duke pasur parasysh praninë e teknologjisë...