Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Amazing Alex"

Etiketa: Amazing Alex

Një lojë e re krejt ndryshe dhe qe është përpunuar nga krijuesit e lojës se suksesshëm Angry Birds qe do të lansohet më datën 12 korrik...