Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Ameble"

Etiketa: Ameble

Samsung i ka prezantuar smartphone-t e ri Galaxy S8 dhe Galaxy S8+ javën e kaluar, këtë radhë Samsung vjen me ekran më të madh...

Nëse po shikoni që të kurseni para në elektronikë, është mirë që të konsideroni të bleni produkte elektronike të cilat janë të rinovuara. Shumë...

Ne me kënaqësi ju informojmë se “ameble” tani më është bërë anëtar më i ri i STIKK-ut (Shoqata e Teknologjisë së Informacionit dhe të...

Shumë gjëra kanë ndodhur për ameble-në që nga data 22 Qershorit 2012, kur edhe ishte lansuar uebfaqja. Për të përmbyllur një vit të plotë,...

Të ndëruar vizitorë të Ameble-së,Me kënaqësinë më të madhe duam të ju informojmë se që nga sot portali ynë është bërë pjesë e integruar...