Tag Archives

2 Articles
Filloi përditësimi i Moto X, Moto G dhe Moto E në Android 4.4.3

Filloi përditësimi i Moto X, Moto G dhe Moto E në Android 4.4.3

Android 4.4.3 Kitkat Ameble1Motorola ka njoftuar se përditësimi i ri i versionit Android 4.4.3 është i gatshëm dhe gjatë javës do të fillojnë të përditësohen një numër i pajisjeve të tyre duke përfshi modelet Moto X, Moto G dhe Moto E.

Android 4.4.3 KitKat përditësimi sjell një sërë veçorish të reja për pajisjet nga Motorola duke përmirësuar cilësinë e marrjes se fotove të kamerës së Moto X dhe Moto G, përmirësimi i fotografive duke përdorur kamerën e përparme, dërgimi i mesazheve në mënyrë periodike tek kontaktet të përzgjedhura, etj.

Pasi që përditësimi përfundon do t’iu sjellim informata më të detajuara për veçorit e versionit Android 4.4.3. /ameble

Sprint sjell Android 4.4.3 për Nexus 5

Sprint sjell Android 4.4.3 për Nexus 5

Sot është publikuar përmirësimi i rradhës i Android, i cili ka numri 4.4.3 dhe vjen posaçërisht për përdoruesit e Nexus 5 të kompanisë celulare Sprint në ShBA.

Ky përmirësim i sistemit lejon klientët e Sprint të përdorin rrjetin LTE në bandat 26 dhe 41. Versioni i ri rregullon problemet e sistemit të mëparshëm dhe nuk sjell opsione të reja apo ndryshime në ndërfaqe.

Sprint releases Android 4.4.3 for the Nexus 5

Google ka rregulluar kryesisht problemet me lidhjen Wi-Fi dhe Bluetooth, por edhe problemet me të dhënat e humbura, ristartimet e papritura të telefonit. Gjithashtu është përmirësuar aplikacioni i kamerës.

Ky përditësim nuk është shfaqur ende në website zyrtar, por kompania Sprint po lejon shkarkimin e sistemit për klientët e saj. /ameble