Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Android 5.0 Key Lime Pie"

Etiketa: Android 5.0 Key Lime Pie

Përveç Honeycomb, Gingerbread, Eclair, Ice Cream Sandwich dhe i fundit Jelly Bean që janë parë selinë e Google-it, tani kompania ka ngritur një statujë...

Tani të gjithë e dimë se versioni i ardhshëm i platformës mobile Android do të quhet Android 5.0 Key Lime Pie, mirëpo atë që...

Spekultimet e më hershme ka qenë se Google është duke punuar në një smartphone të ri Motorola X, smartphone-i është thënë të vijë bashkë me...

Janë dëgjuar thashetheme edhe me herët që kompania Google do të lansoj smartphone-in e ri të quajtur Motorola X Phone në konferencën e tyre për...

Konferenca vjetore për zhvilluesit nga Google, “Google I/O 2013 developer” është caktuar të mbahet në mes 15 dhe 17 Majit dhe mbahet në Moscone...

Ne nuk kemi harruar për Motorola X-Phone-in e përmendur me herët dhe jemi në pritje se a do të shpallet kjo pajisje në konferencën...