Tag Archives

2 Articles
LG G3 ketë javë do të marrë versionin Android 5.0 Lollipop

LG G3 ketë javë do të marrë versionin Android 5.0 Lollipop

LG G3 Lollipop 5.0Javën e kaluar kemi shfaqur pamjet e Lollipop në pajisjen LG G3, kurse tani kompania LG ka konfirmuar se smartphone-i i tyre G3 këtë javë do të filloj të marrë versionin e fundit të Android-it, Android 5.0 Lollipop. Të gjitha karakteristikat që janë prezantuar për ketë version do të jenë të përfshira në ketë përditësim për G3-in, duke përfshirë notifications, visual enhancements, si dhe mundësinë për të zhbllokuar pajisjen me anë të orës Android Wear.

LG po mburret me atë se është “prodhuesi i parë global për smartphone i cili ofron përditësimin e Lollipop-it,” e që teknikisht është e vërtetë. Motorola ka pretenduar të jetë e para, duke e lëshuar përditësimin javën e kaluar për smartphone-in e ri Moto X, megjithatë, kjo ka qenë vetëm një provë, kështu që vetëm një pjesë e vogël e përdoruesve do ta marrin. LG, nga ana tjetër, po sjellë versionin Lollipop për të gjithë ata që posedojnë G3-in. /ameble

Dalin pamjet e versionit të LG të Android 5.0 Lollipop

Dalin pamjet e versionit të LG të Android 5.0 Lollipop

lg-lollipop-buildNe tashmë kemi parë fotot e versionit të Samsung të sistemit Android 5.0 Lollipop dhe tani rradhën e ka LG. Pasi LG konfirmoi në disa shtete se LG G3 do të përditësohet me Android 5.0 këtë vit, kanë filluar të dalin dhe fotot e këtij sistemi.

Në foto dallohen qartë veçoritë e Lollipop si për shembull ndërfaqja e njoftimeve. Ndërfaqja ka shumë veçori të Lollipop, por në foto dallohet gjithashtu se LG mund t’i mbajë butonat e navigimit që përdoren në sistemin 4.4.2. Nuk është ende e qartë nëse LG do ta mbajë dizajnin e këtyre butonave apo do ta zëvendësojë me dizajnin origjinal të Lollipop.

Mendohet se këto foto janë të një versioni të papërfunduar, por në blogun Life is Good shprehet se përditësimi i pajisjeve me Android 5.0 mund të nisë brenda disa javësh duke filluar nga Europa. /ameble