Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Android Lollipop për HTC One M8 dhe M7"

Etiketa: Android Lollipop për HTC One M8 dhe M7

Pas një vonese dy javësh, sot është dita që pajisjet më të reja nga HTC, M8 dhe M7, do të fillojnë të përditësohen në...