Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Angry Birds Stella"

Etiketa: Angry Birds Stella

Versioni Stella nga Angry Birds ishte lansuar më 4 shtator 2014 dhe që nga ajo kohë e deri më sot, ka arritur të shënojë...