Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Antimicrobial Corning Gorilla Glass"

Etiketa: Antimicrobial Corning Gorilla Glass

Corning është e njohur mirë për teknologjinë e tyre Gorilla Glass e cila është përdorur me shumë nga smartphone, dhe tani kjo kompani ka nisur një version...