Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Aparat Digjital"

Etiketa: Aparat Digjital

Është prezantuar zyrtarisht aparati digjital Samsung NX1100 në Gjermani, që pritet të dalë në shitje nga fundi i këtij muaji me çmim prej 599 €....

Kamerat DSLR janë mjaft të mëdha në madhësi, kur krahasohen me kamerat tjera kompakte apo ato të rejat më pak të dukshme.Momentalishtë po dëgjojmë...

Nikon ka lansuar sot aparatit digjital të ri DSLR D5200 në një ngjarje të organizuar në Londër, një aparat me 24.1-megapixel dhe dizajn të...

Nikon ka prezantuar sot modelin e aparatit fotografik me të ri, të serisë Nikon 1 të quajtur Nikon 1-V2 (versioni 2). Nikon 1-V2 është i...