Tag Archives

2 Articles
Google Maps në versionin 9.50 beta, ofron opsionin për të shpërndarë vendndodhjen tuaj – [APK Download]

Google Maps në versionin 9.50 beta, ofron opsionin për të shpërndarë vendndodhjen tuaj – [APK Download]

Google Maps tashmë ju ofron opsionin për të ruajtur dhe shpërndare vendndodhjen tuaj dhe të makinës tuaj me të tjerët.

Ky opsion u ofrua në versionin 9.42 por u hoq pasi disa përdorues filluan të kishin probleme me ruajtjen e vendndodhjeve si dhe shpërndarjes së gabuar të vendndodhjen. Ky opsion u rikthye sot në mëngjes dhe siç duket këto probleme janë rregulluar.

Ky opsion në fillim është duke u lansuar për përdoruesit beta të cilët e morën ketë opsion sot në mëngjes, por po ashtu ju mund ta shkarkoni atë ne linkun më poshtë ose duke u regjistruar si beta tester nga Google Play. /ameble.com

Shkarko

Super Mario Run – Android

Super Mario Run – Android

Më në fund Super Mario është në Play Store, një lojë e thjesht dhe argëtuese që luhet me prekje të ekranit, por jo sikurse loja Flappy Bird.

Në këtë lojë Mario vrapon në mënyre automatike duke i tejlakuar pengesat e shkurta në mënyrë automatike. E vetmia që i mbetet lojtarit është që gjatë lojës të kërcej në momente të caktuara dhe të mbledh para.

Loja është falas vetëm për katër nivele të para, ndërsa pas niveli të katërt duhet të paguani një shumë prej 10 Eurove.

Në rast se nuk keni mundësi në shkarkoni lojën nga Play Store, konkretisht, nëse ju shfaqet mesazhi “Not available in your country”, në linkun e më poshtëm ju mund të shkarkoni dhe instaloni lojën.

MarioAndroid

Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com