Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Apple Event"

Etiketa: Apple Event

Apple ka caktuar një ngjarje më 9 Shtator, ka gjasa të jetë për iPhone-in e tyre të ri, dhe ndoshta edhe për orën e...