Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Apple MacBook"

Etiketa: Apple MacBook

Apple në ngjarjen e tyre të paralajmëruar për sot ka njoftuar për disa pajisje të reja dhe një ndër ato është edhe Apple MacBook i...