Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Apple OS X 10.10"

Etiketa: Apple OS X 10.10

Ngjarja WWDC që mbahet çdo vit nga Apple nis muajin e ardhshëm dhe sipas një raporti të fundit, fokusi kryesor i ngjarjes do të jetë versioni...