Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "ARKEP"

Etiketa: ARKEP

Pas vendimit dhe dhënies se dritës së gjelbër nga ARKEP për fillimin e rrjetit 3G në Kosovë, dy operatorët vendor, Vala dhe IPKO, kanë...

  Të nderuar lexues,Në mbështetje dhe zbatim të dispozitave të Ligjit për Komunikime Elektronike Nr.04/L-109, parimeve bazë për rregullimin e tregut të komunikimeve elektronike dhe...