Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Assassin’s Creed: Pirates"

Etiketa: Assassin’s Creed: Pirates

Ubisoft ka lëshuar një version të veçantë të lojës Assassin's Creed: Pirates për shfletuesin Internet Explorer, loja është krijuar duke përdorur HTML, grafikën WebGL dhe JavaScript.Ky...